Info foreldre

FORELDREDELTAKELSE
Dette er viktig, både for klubben generelt og for spillerne. Det er ikke nødvendig med forhåndskunnskaper om basketball. Basketball er både sosialt, morsomt og lærerikt.

Spillerne liker å ha tilskuere på tribunen, så foreldres/families/venners oppmøte på kamper er alltid veldig populært.

SEKRETARIAT
Ved hver hjemmekamp må HABA stille sekretariat. Det betyr at vi alltid må bemanne dette med tre personer. En for kampskjema, en for kampklokke og en til 24-sekunderen. Dette er en morsom jobb som gir deg orkesterplass for kampen. Her gjelder det å følge nøye med med hva som skjer på banen så man blir ekstra engasjert

BORTEKAMPER
Ved bortekamper må nødvendigvis foreldre tre støttende til. Vi spiller kamper i Bergensserien og i Stavanger regionen. I den forbindelse trenger en foreldre som kan kjøre til disse kampene. Her er det viktig at det lages en rotasjonsordning.

LAGKONTAKT
Foreldrene kan også delta som lagkontakt, som hvert lag skal ha. Foreldrekontaktens ansvar er å sørge for at sekretariat og kjøring er ordnet. Det er Facebook grupper for de forskjellige lagene hvor masse av informasjonen blir videreformidlet. Ellers blir informasjon gitt pr mail eller telefon.

SOSIALKONTAKT
Vi ønsker at hvert lag skal ha en sosialkontakt. Denne personen skal sørge for at laget fungerer som en trygg og hyggelig plass for spillerne gjennom å møtes utenfor hallen for sosiale opplevelser. Dette kan være pizzakvelder, hytteturer eller annet.